Exclusieve (vakantie)woningen en investeringsobjecten

Te koop: Fijne locatie in Schladming-Dachstein

Appartementen met Zweitwohnsitz mogelijkheid in Schladming-Dachstein – Lengdorf

In de geliefde vakantieregio Schladming-Dachstein bevindt zich een kleinschalig project in de gemeente Sankt Martin. Dit unieke project biedt een zeldzame kans om een Zweitwohnsitz te bemachtigen in een regio waar dit bijna niet meer mogelijk is. Het project bestaat uit twaalf appartementen, variërend van ruime 1-slaapkamerwoningen van ca. 60 m² tot een royaal penthouse van 172 m² met vier slaapkamers. Bij dit project heeft u de vrijheid om uw appartement volledig naar eigen smaak in te richten. Er zijn geen verplichte inrichtingspakketten en u heeft ruime keuze uit afwerkingsmaterialen, waardoor u uw tweede woning geheel kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen en stijl.

Het project is gelegen in Lengdorf, een charmant dorp omringd door de prachtige berglandschappen van de vakantieregio Schladming-Dachstein. De omgeving biedt een breed scala aan recreatieve mogelijkheden, van wandelen en mountainbiken in de zomer tot skiën en langlaufen in de winter. De regio staat bekend om haar gastvrijheid en traditionele Oostenrijkse sfeer, met gezellige berghutten en restaurants waar u kunt genieten van lokale specialiteiten. Vanuit Lengdorf bereikt u eenvoudig de skigebieden van Schladming-Dachstein, die Tauplitz, de Riesneralm en de Planneralm. Stuk voor stuk geliefde skigebieden.

Getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies van de inrichtingsmogelijkheden met onze inrichtingspartner. 

Bij vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Een uitgebreide brochure kunt u rechtsboven op deze pagina aanvragen.

 

Bijzonderheden
  • Zweitwohnsitz gebruik mogelijk!
  • Vakantieregio Schladming-Dachstein
  • Omringd door vele skigebieden
  • Vrijheid in inrichting zonder verplichte pakketten

Schladming-Dachstein: Altijd Actief, Altijd Mooi

In de regio Schladming-Dachstein kunt u het hele jaar door genieten van een overvloed aan recreatieve mogelijkheden. In de winter transformeert het gebied in een sneeuwparadijs, met kilometers aan perfect geprepareerde skipistes, uitdagende langlaufloipes en sfeervolle après-ski locaties. De regio is ideaal voor wintersportliefhebbers van alle niveaus, met diverse skigebieden die perfect zijn voor gezinnen en avonturiers.

Wanneer de sneeuw verdwijnt, komt de regio tot leven in de zomer. Schladming-Dachstein biedt een bruisend activiteitenaanbod, waaronder golfen, wandelen, klimmen, raften, mountainbiken en paragliden. Met meerdere prachtige golfbanen in de directe omgeving kunt u deze regio gerust een top golfbestemming noemen. Daarnaast kunt u genieten van zwem- en watersportmogelijkheden, of ontspannen tijdens een trektocht door de adembenemende bergen.

Met zijn schitterende natuur en uitgebreide recreatieve opties is Schladming-Dachstein de ideale bestemming voor zowel zomerse avonturen als winterse geneugten. Of u nu op zoek bent naar actie of ontspanning, deze regio biedt voor elk wat wils.

Wilt u meer weten over deze woning?
Informatie aanvragen