Exclusieve (vakantie)woningen en investeringsobjecten

Te koop: Wilder Kaiser - Söll appartementen

Genieten aan de voet van de Wilder Kaiser

Heb je altijd al gedroomd van een eigen plek in de Oostenrijkse natuur? In dit nieuw te bouwen, luxe appartementencomplex kan deze droom werkelijkheid worden. De ´Wieshof Wilder Kaiser´ staat voor exclusieve architectuur, hoogwaardige materialen en een perfecte integratie in de omgeving. De schitterende locatie midden in het gezellige dorp Söll – veel restaurantjes en winkels direct op loopafstand – laat niets te wensen over.

Het project bestaat uit drie gebouwen.  In elk gebouw bevinden zich verschillende appartementen en penthouses, variërend van 1 tot 3 slaapkamers. De meeste appartementen beschikken ook over een eigen sauna voor ontspanning na een dag in de bergen. De afwerkingskwaliteit in dit project is schitterend. Eerdere projecten van deze partner zijn als referentieproject beschikbaar om te bezichtigen en jezelf te overtuigen van de bouw- en afwerkingskwaliteit.

Bij vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Een uitgebreide brochure kunt u rechtsboven op deze pagina aanvragen.

 

Bijzonderheden
  • Zeer hoog afwerkingsniveau
  • In het centrum gelegen
  • SKIWELT 280 km piste
  • Veelal met eigen sauna

Söll: Idyllisch bergdorp in schilderachtig landschap

Het charmante dorp Söll, gelegen in de schilderachtige regio Wilder Kaiser, is een idyllisch bergdorp dat de perfecte balans biedt tussen rust en levendigheid. Gelegen op een zonnig plateau, omringd door indrukwekkende bergtoppen, biedt Söll een adembenemend uitzicht over de omliggende natuur en de vallei. Dit kleine dorp ademt authenticiteit en Tiroolse charme, en geeft bezoekers het gevoel van een warm welkom in het hart van de Alpen.

Söll biedt het beste van twee werelden: je kunt de rust van de bergen opzoeken, maar ook genieten van de bruisende sfeer die het dorp te bieden heeft. Binnen enkele minuten ben je ook in de andere levendige dorpen van de Wilder Kaiser, zoals Ellmau of Scheffau, waar je geniet van Tiroolse gastvrijheid in een van de gezellige restaurants of bars. De omgeving van Söll biedt talloze outdoor-activiteiten, van wandelen en fietsen tot bergbeklimmen en watersporten. Het skigebied SKIWELT biedt zo’n 280 km aan piste. 

Wilt u meer weten over deze woning?
Informatie aanvragen