Exclusieve (vakantie)woningen en investeringsobjecten

Te koop: Luxe chalet Seefeld Lodges

Luxe chalets in het centrum van Seefeld

De Seefeld Lodges, een project bestaande uit acht unieke chalets, halen hun inspiratie uit het charmante Olympische dorp Seefeld. De chalets vertegenwoordigen de architectonische interpretatie van tijdloze luxe, terwijl puur comfort schuilgaat achter de elegante gevels. Nobele materialen zoals hout en natuursteen mengen naadloos met de omgeving, harmonieus integrerend in het betoverende Tiroolse landschap van Seefeld, waardoor de chalets een tijdloze elegantie uitstralen.

De ruimtes binnenin de chalets zijn het resultaat van jarenlange bouwervaring. Ruime balkons, idyllische terrassen en tuinen nodigen uit om te genieten van de frisse berglucht en de rust van de natuur. Elk chalet biedt een fenomenaal uitzicht op het landschap, dat Seefeld zo uniek maakt door zijn verhoogde ligging. Of het nu dient als startpunt voor avonturen in de natuur of als toevluchtsoord voor ontspanning, de Seefeld Lodges bieden luxe en comfort in een van de mooiste hoekjes van Tirol.

Bij vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Een uitgebreide brochure kunt u rechtsboven op deze pagina aanvragen.

 

Bijzonderheden
  • Centrum Seefeld
  • Vier seizoenen bestemming
  • Privé sauna
  • Zeer hoge verhuurbezetting

Vierseizoenen vakantie in Seefeld

Ingebed in een adembenemend berglandschap, ligt Seefeld trots op een hoogte van 1.180 meter in het hart van de regio. Omgeven door een achtergrond die elk hart verheugt, biedt het dorp een perfecte mix van prachtige natuurlijke ervaringen en eersteklas infrastructuur. In het centrum bevindt zich het hoogstgelegen ICE-treinstation ter wereld, met busverbindingen naar alle uithoeken van de regio. Vanuit het historische stadscentrum ontvouwen zich de mooiste wandelroutes en langlaufpistes. Of het nu gaat om uitdagende piektours, plezierige wandelroutes of ontspannen wandelingen, de unieke geografische ligging van Seefeld maakt het het hele jaar door een magneet voor toeristen.

Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de fascinerende wereld van de Tiroolse cultuur en traditie, die het hele jaar door voelbaar is. Seefeld biedt daarnaast een uitstekende selectie van restaurants, winkelmogelijkheden zoals de Sailer Fashion Store, en wellnessfaciliteiten die van elk verblijf een onvergetelijke ervaring maken voor elke gast.

Wilt u meer weten over deze woning?
Informatie aanvragen