Exclusieve (vakantie)woningen en investeringsobjecten

Te koop: Toplocatie in het Stubaital

COMING SOON: Luxe Suites in het prachtige Fulpmes –  Stubaital/Tirol

In het hart van het Stubaital, in het schilderachtige dorp Fulpmes, ontstaat een exclusief appartementencomplex met 22 eenheden. Dit project combineert traditioneel Tiroler bouwstijl met modern design en luxe faciliteiten, wat resulteert in een eigentijdse interpretatie van het klassieke almchalet. Op slechts 20 minuten van Innsbruck én de 100% sneeuwzeker Stubaier Gletsjer is dit de ideale locatie in Tirol.

De SUITES FULPMES bieden een uitstekende investeringsmogelijkheid, met de perfecte balans tussen rendement en de charme van een Tiroler appartement in de majestueuze Alpen. Elk appartement is ruim opgezet en biedt een harmonieuze indeling van woon- en slaapruimtes, met een hoogwaardige inrichting en moderne voorzieningen voor maximaal comfort. Grote glaspartijen zorgen voor prachtige uitzichten op de bergen en veel natuurlijk licht.

De huiseigen Stubai Mountain Spa biedt ontspanning met faciliteiten zoals een steen- en kruidensauna, infraroodcabine en alpine rustruimte, geïnspireerd door de natuur van de regio. Of u nu op zoek bent naar wintersport, wandelplezier of simpelweg rust, dit complex biedt het hele jaar door indrukwekkende mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Bij vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Een uitgebreide brochure kunt u rechtsboven op deze pagina aanvragen.

 

Bijzonderheden
  • Ideaal voor zomer en winter
  • Adembenemende berguitzichten gegarandeerd
  • Traditioneel ontwerp, modern design
  • Wellness: sauna’s en rustruimtes

Het schitterende Stubaital

Het Stubaital met zijn majestueuze bergen, idyllische valleien en kristalheldere bergmeren, biedt een overvloed aan outdoor-activiteiten voor elk seizoen. In de zomer kunt u genieten van wandelen, klimmen, mountainbiken en paragliden, terwijl de winter de perfecte gelegenheid biedt voor skiën, snowboarden, langlaufen en sneeuwschoenwandelen. De regio staat bekend om zijn uitstekende omstandigheden voor zowel avontuurlijke als rustige activiteiten in de natuur.

Daarnaast is het Stubaital een ideale bestemming voor gezinnen, met verschillende skigebieden die speciale programma’s en activiteiten voor kinderen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar sportieve uitdagingen of een ontspannen vakantie in een betoverende natuurlijke omgeving, het Stubaital biedt voor ieder wat wils. Geniet van de frisse berglucht, de prachtige landschappen en de veelzijdige recreatiemogelijkheden die deze regio zo bijzonder maken.

Wilt u meer weten over deze woning?
Informatie aanvragen