Exclusieve (vakantie)woningen en investeringsobjecten

Te koop: Luxe appartement in het centrum van Westendorf - Tirol

Luxe appartement in het centrum van Westendorf – Tirol

Dit charmante appartement gelegen in het schilderachtige Westendorf, Tirol, biedt het perfecte toevluchtsoord voor liefhebbers van berglandschappen en wintersport. Gelegen in een bestaand complex dat in 2020 is gerenoveerd, biedt deze woning moderne voorzieningen en een sfeervolle ambiance.

De indeling omvat 2 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen of kleine vriendengroepen die willen genieten van de Alpen. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte, ideaal na een dag op de pistes.

Het appartement beschikt over een balkon van circa 12 m2, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende bergen en de frisse berglucht kunt inademen. Daarnaast heeft u de beschikking over een privé (ski)berging, ideaal voor het opbergen van uw wintersportuitrusting. Als kers op de taart biedt het complex ook wellnessfaciliteiten, waaronder een ontspannende sauna en andere voorzieningen om na een dag vol avontuur te relaxen.

Bij vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Een uitgebreide brochure kunt u rechtsboven op deze pagina aanvragen.

 

Bijzonderheden
  • Gelegen in het centrum van Westendorf
  • Loopafstand tot lift & piste
  • Meerdere Skigebieden in omgeving
  • Wellness faciliteiten in het gebouw

Westendorf: Een paradijs, zomer én winter

Westendorf, gelegen in het hart van Tirol, biedt het hele jaar door een betoverende bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. In de winter is het dorpje een paradijs voor skiërs en snowboarders, met directe toegang tot de legendarische SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Met meer dan 280 km aan pistes en 90 liften is er voor elk niveau en elke smaak iets te beleven. Na een dag op de pistes kun je ontspannen in de wellnessfaciliteiten van het dorp of genieten van een heerlijke maaltijd in een van de gezellige berghutten.

In de zomer transformeert Westendorf in een oase voor wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers. Verken de prachtige alpenlandschappen via een netwerk van goed gemarkeerde wandelpaden en uitdagende mountainbikeroutes. Daarnaast zijn er tal van andere buitenactiviteiten, zoals klimmen, paragliden en paardrijden, om van te genieten. Lokale boerderijen en berghutten organiseren regelmatig evenementen en proeverijen, waardoor je de lokale cultuur en culinaire hoogstandjes kunt ervaren. Of je nu in de winter komt om te skiën of in de zomer om te wandelen, Westendorf biedt het hele jaar door een onvergetelijke alpenervaring.

 

Wilt u meer weten over deze woning?
Informatie aanvragen